Έξι μεζονέτες με πισίνα

Αποτελούνται από 2 ή 3 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπαλκόνια, κ.λπ. Κάθε σπίτι είναι 150 τμ. και έχουν όλα σχεδιαστεί σε παραδοσιακό Ζακυνθινό στιλ από πέτρα , το εσωτερικό είναι πολυτελώς διακοσμημένο, και φυσικά πλήρως εξοπλισμένες.

Κατοικία Ντάλια

Στο ισόγειο θα βρείτε καθιστικό, κουζίνα, W.C. και ντουζ. Τα ζεστά χρώματα του κόκκινου και του μαύρου στο καθιστικό με τα παραδοσιακά έπιπλα, κιλίμια, μαξιλάρες, τζάκι και δυο καναπέδες (με διαστάσεις και στρώμα μονού κρεβατιού ) αποπνέουν μυστικιστική ατμόσφαιρα με έθνικ στοιχεία.

Κατοικία Υακίνθη

Τα δροσερά χρώματα του μπλε του Ιονίου στο καθιστικό, στολισμένο με πορσελάνες στα ίδια χρώματα, με τζάκι και δυο παραδοσιακούς καναπέδες (με στρώμα μονού κρεβατιού) περιλαμβάνει και μια γλυκιά σοφιτούλα που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα.

Κατοικία Mirtis

Στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου, ανάλαφρο και χαρούμενο, διατηρώντας το παραδοσιακό του ύφος, το καθιστικό διαθέτει τζάκι και δυο καναπέδες (με στρώματα μονού κρεβατιού) και μια παιχνιδιάρα σοφίτα, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα επιπλέον με άμεση πρόσβαση στον κήπο.

Κατοικία Chloe

Οι καναπέδες έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν δυο επιπλέον άτομα. Η κουζίνα διαθέτει παραδοσιακή τραπεζαρία με θέα τη θάλασσα, παραδοσιακή τραπεζαρία και γραφείο.

Κατοικία Amarillis

Η κουζίνα περιλαμβάνει τραπεζαρία απ’όπου έχετε άπλετη θέα της θάλασσας. Υπάρχουν ακόμη δυο βεράντες με τουβλέτα που βλέπουν τη θάλασσα, η μια επιπλωμένη με μαρμάρινη τραπεζαρία και η άλλη με καθιστικό.

Κατοικία Rodanthi

Οι καναπέδες έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν δυο επιπλέον άτομα. Στην κουζίνα υπάρχει παραδοσιακή τραπεζαρία απ’όπου έχετε άπλετη θέα της θάλασσας και παραδοσιακή τραπεζαρία – γραφείο.